Snijbonen

< Terug naar recepten

Ongeveer 250 gram per persoon

Bereidingswijze
Maak de snijbonen schoon, kook ze gaar in weinig water met wat zout en eventueel een theelepel suiker in 15-25 minuten. (De kooktijd is mede afhankelijk van het feit of de bonen jong of wat ouder zijn en van de hardheid van de boon.) Giet het kookvocht af en schud een klontje boter door de groente.

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram