Alle recepten

11-stedenkoek

sinds 1996 een groot succes ook wel appelplaatkoek […]

Andijviestamppot met zoete aardappel

Schil en snij de aardappels in stukken. Kook […]

Appel- Kokoskoeken

Appels wassen en met appelboor en klokhuis verwijderen. […]

Appelbollen

Ontdooi de plakjes bladerdeeg, schil de appels en […]

Appelcompote

Appels schillen en klokhuizen eruit snijden. Appels in […]

Appelmuffins

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop […]

Appeltaart met noten

Verwarm de oven voor op 175°C. Hak 100 […]

bananenbrood

Twee manieren Je kunt bananenbrood op twee manieren […]

Bananenmousse

Nagerecht, 4 personen   Garneer de mousse met […]

Chinese kool stampot

Bereidingswijze: Als je een Chinese kool stamppot wilt […]

Duitse appeltaart

Maak een cakebeslag van 150 gram boter, 150 […]

Erwtensoep

Was de groene erwten en zet ze een […]

Fruitsmoothie

Was het fruit en verwijder de kroontjes van […]

Gebakken banaan met toffeesaus

Nagerecht, vier personen   Voor dit gerecht kunnen […]

Gebakken seizoensgroenten uit de oven (knolselderij/ui)

Verwarm de over voor op 180°C. Schil de […]

Geglazuurde kersencake

Bereiding Klop de boter met een handmixer tot […]

Geroosterde broccoli met knoflook

Bijgerecht 4 personen   Broccoli kan gekookt, gewokt […]

Hete bliksem stampot

Een erg lekkere variatie op het de bekende […]

Italiaanse witlofsalade

Bijgerecht, 4personen Voor deze witlofsalade met pijnboompitten wordt […]

Paksoi stampot

BereidingSchil de aardappels en kook ze met een […]

peulvruchten kapucijners

Kapucijnerschotel op z'n Italiaans Hoofdgerecht 2personen 20 min […]

peulvruchten kikkererwten

Hoofdgerecht Falafel  4 personen  45min bereiden Voorbereiden Laat […]

peulvruchten witte bonen

casserole uit Toulouse 4personen Hoofdgerecht 40 min bereiden […]

Plaatkoek (van appels, kersen of pruimen)

400 gram boter smelten en samen met 335 […]

pompoensoep Hokkaido

Zalige pompoensoep met knolselderij Nederlands  10-20 min. HULPMIDDELEN […]

preisoep

Hoofdgerecht voor 2 personen. bereidingstijd 30-60 minuten   […]

Raapstelen Stamppot

Een vergeten groenten recept die echt de moeite […]

romige koolraaptaart

romige koolraaptaart met specerijen hoofdgerecht | 4 personen v […]

spruitjes salade

salade van flinterdunne spruitjes met amandel en citrus-korianderolie […]

Stoofperen

Schil de peren. Kook ze in hun geheel […]

Vruchtenbowl

Maak de vruchten schoon en snijd ze in […]

wortel-venkel stampot

Recept Wortel-Venkel stamppot Bereidingswijze Zet vast een flinke […]

Aardappelen

Per persoon ongeveer 3 a 4 middelgrote aardappelen […]

Andijvie

Per persoon ongeveer 400 gram Bereidingswijze Verwijder de […]

Asperge

Basisbereiding asperges Voorbereiding Zet de asperges vooraf 15 […]

Bloemkool

Per persoon ongeveer ¼ van de bloemkool Bereidingswijze […]

Broccoli

Per persoon ongeveer 250 gram Bereidingswijze Het onderste […]

Koolraap

Ongeveer 250 gram per persoon Bereidingswijze 1 Maak […]

Koolrabi

Lijkt qua smaak op bloemkool Per persoon ongeveer […]

pastinaak

Ge­roos­ter­de pas­ti­naak me Bereiden 1. Verwarm de oven […]

postelein

Bereidingstijd: 10-20 minuten Bereidingswijze Was de postelein tenminste 2 […]

rabarber

Bewaar verse rabarber niet langer dan een dag […]

Rettich

Familie van de radijs Bereidingswijze Zo nodig het […]

Rode bieten

Ongeveer 250 gram of 3 bietjes per persoon […]

Rode Kool

Ongeveer 250 gram per persoon Bereidingswijze Maak de […]

schorseneren

Schor­se­ne­ren met ham en ei Bereiden 1. Schil […]

Snijbonen

Ongeveer 250 gram per persoon Bereidingswijze Maak de […]

Sperziebonen

Ongeveer 250 gram per persoon Bereidingswijze: Breng water […]

Spitskool

Ongeveer 250 gram per persoon Bereidingswijze1 De kool […]

Spruiten

Ongeveer 200 gram per persoon Bereidingswijze Maak de […]

Suikermais

Per persoon: 1 kolf Bereidingswijze Verwijder de bladeren […]

Witlof

Ongeveer halve witlof of 250 gram per persoon […]
Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram