Rode Kool

< Terug naar recepten

Ongeveer 250 gram per persoon

Bereidingswijze
Maak de kool schoon en snij hem in fijne stukjes, zet de kool op met weinig water en voeg een beetje zout toe. Laat de kool 35 minuten zachtjes doorkoken. Voeg 1 eetlepels bruine suiker, peper, halve eetlepel azijn en klein beetje boter toe. Voeg hierna nog wat maizena toe om het kookvocht te binden. Wil u appelen bij de rode kool, voeg dan na 25 minuten koken de stukjes appel toe.

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram