Rode bieten

< Terug naar recepten

Ongeveer 250 gram of 3 bietjes per persoon

Bereidingswijze
Maak de bieten schoon en kook ze in ruim water gaar. Jonge bietjes zijn in ca. 20-25 minuten gaar. Oude bieten ca. 1-3 uur. De bieten zijn gaar als het vel gemakkelijk loslaat. Spoel de bieten af en stroop het vel eraf (met handschoenen). Snij de bieten in schijfjes of rasp ze en maak ze op smaak met wat peper en zout. Eventueel een klein gesnipperd uitje erdoor.

Serveren
Lekker in stamppot met aardappel en uitjes, of gewoon met gekookte aardappelen serveren

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram