peulvruchten witte bonen

< Terug naar recepten

casserole uit Toulouse 4personen

Hoofdgerecht

40 min bereiden

Bereiden

Bak de saucijzen bruin in een beetje olie. Neem de worstjes uit de pan en snijd ze in plakken. Bak het spek in het achtergebleven vet. Voeg de prei en de knoflook toe en bak ze zacht.

Leg de saucijzen weer in de pan en voeg de wijn, bouillon, chilivlokken en boterbonen toe. Laat 10-15 minuten sudderen tot de saucijzen gaar zijn.

Breng de casserole op smaak met zout en peper. Strooi voor het serveren de peterselie erover.

Ingrediƫnten

  • pittige saucijzen
  • olijfolie, om in te bakken
  • 6 plakjes ontbijtspek, in stukjes
  • 1grote prei, in ringen
  • 1 teentje knoflook, in plakjes
  • 1 groot glas witte wijn
  • 200 ml kippenbouillon
  • zelfgemaakt of van een blokje
  • snufje gedroogde chilivlokken
  • 800 g boterbonen (witte bonen), uitgelekt en afgespoeld
  • kleine handvol peterselieblaadjes, grof gehakt
Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     8.30 - 18.00
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram