Koolrabi

< Terug naar recepten

Lijkt qua smaak op bloemkool
Per persoon ongeveer 250 gram

Bereidingswijze
Maak de koolrabi schoon en de bladstelen afbreken. De knol schillen en in schijfjes of reepjes snijden. Kook de koolrabi in de pan met een klein laagje water met een snufje zout. Giet het water af en schud er een klontje boter en noodmuskaat door.
Kooktijd: 15-20 minuten

Serveren
Serveer de koolrabi als warme groente bij aardappelen met eventueel een saus. Als salade word de knol in zeer dunne reepjes gesneden met bijvoorbeeld geraspte ui, wortel en stukjes appel.

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram