Koolraap

< Terug naar recepten

Ongeveer 250 gram per persoon

Bereidingswijze 1
Maak de koolraap schoon en snijd ze blokjes of reepjes. Kook de groente gaar met een bodem water en zout in 20 minuten. Voeg circa 15 gram boter toe en bind het kookvocht met aangemengde maizena.

Bereidingswijze 2 (zoete variant)

Maak de koolraap schoon en snijd ze in blokjes of reepjes.Kook de koolraap 10 min. in een bodempje water voeg na 10 min. een flinke eetlepel stroop toe en laat het geheel nog 10min. gaar koken en de laatste min. zonder deksel zodat het droog kookt (erbij blijven).

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     8.30 - 18.00
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram