Chinese kool stampot

< Terug naar recepten

Bereidingswijze:

Als je een Chinese kool stamppot wilt maken, moet je eerst de aardappels schillen. Als je ze hebt geschild dienen ze gesneden te worden. Kook ze in water met zout gaar. Ondertussen kan de Chinese kool fijn gesneden worden. Ongeveer één derde van de koel moet in een klein beetje water worden gekookt. De kool kan daarna worden afgegeten. Doe een beetje olie in een pan en bak hier de spekjes in gaar. Vervolgens kunnen de aardappels worden gestampt. Voeg vervolgens de Chinese kool erbij en roer alles goed door. Er is nog een deel rauwe kool over, vergeet deze niet toe te voegen. Doe dan de gaar gebakte spekjes erbij. Als het nodig is kan je er een scheutje melk bij doen, maar maak het   geheel niet te drassig. EET SMAKELIJK

Chinese kool stamppot ingrediënten:

  • 1,2 kilo aardappels
  • 1 Chinese kool
  • scheutje melk
  • zout
  • 150 gram magere spekblokjes
Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram