Bloemkool

< Terug naar recepten

Per persoon ongeveer ΒΌ van de bloemkool

Bereidingswijze
Verwijder de bladeren van de bloemkool en maak de bloemkool schoon. Snij roosjes van de bloemkool af. Breng ze in een laagje water aan de kook. Doe de deksel op de pan (niet geheel gesloten) en laat de bloemkool ongeveer 12 minuten koken. Giet de bloemkool af en laat ze op zeer laag vuur nog even droog koken met de deksel op de pan, vaak even schudden. Laat de bloemkool even staan en doe er wat noodmuskaat op.

Serveren
De bloemkook kan bijvoorbeeld met gekookte aardappelen geserveerd worden. Doe wat Jus of bijvoorbeeld room- of kaassaus over de bloemkool.

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram