Andijvie

< Terug naar recepten

Per persoon ongeveer 400 gram

Bereidingswijze
Verwijder de lelijkste buitenste bladen en was de andijvie. Snijd de bladeren van de andijvie in reepjes van ongeveer 2 cm. Kook de andijvie in de pan met ruim water en giet na het koken het water af.
Kooktijd: ca. 13 minuten

Serveren
Het gelige hart van de andijvie kan ongekookt goed gebruikt worden voor een frisse salade. Gekookt kan het geserveerd worden met bijvoorbeeld gekookte aardappelen.

Kersen
Boerderijwinkel
Terras
Fruitautomaat
Softijs
Kersenboomgaard

Adres

Oosterringweg 24 - 1
8315 PT Luttelgeest

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag     Gesloten
Dinsdag        8.30 - 18.00
Woensdag   8.30 - 18:00
Donderdag  8.30 - 18.00
Vrijdag          8.30 - 18.00
Zaterdag      8.30 - 17.00
Zondag         Gesloten
    





Copyright 2009 - 2023 | All Rights Reserved Hoekstra | KvK 82 73 94 98 | BTW-ID 86 25 86 379 B 01 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram